Saturday, 18 February 2012

Apa itu kawan?

Posted by shasha at 02:09
Reactions: 
0 comments
Assalammualaikum and slamat petang .. ☻ KAWAN .. whats more importantly about friends??apakah mksud sebenar kawan ?? +type of friends .. 

maksud kawan menurut "dewan bahasa pustaka" menerangkan kawan sinonim dengan perkataan sahabat,rakan,teman dan kenalan...maksudnya mereka yang kta kenali antara satu sama lain...lau dlm b.ingerisnya pula perkataan friend bermaksud one attached to another by affection or esteem..a person you know well and like a lot , but who is usually not a member of your family and a person with whom one has a bond of mutual affection,typically one exclusive of sexual or family relations ..

jenis kawan2 ..

KAWAN-maksudnya kawan biasa mungkin pelawat yang singgah dan add friend dalam facebook .. 

KAWAN BAIK-maksudnya kawan yg bukan sahaja add facebook friends,dia juga tweet kita dlm tweeter..

KAWAN RAPAT-maksudnya kawan yang bukan sahaja yg add dlm facebook,mungkin dia adalah kawan sekelas kamu ...

KAWAN RAPAT GILER ATAU DIKENALI SEBAGAI BFF-kawan ni bukan sahaja add dalam facebook ... sama tempat kerja , sekolah ataupun memang dah lma kawan ...dari kecil lgi..

kawan2 yg x berape best ,, 

KAWAN MAYA-berkawan hanya di alam maya but not in reality...contohnya berkwan di FB ttp di luar nak senym x moo ... 

KAWAN MAKAN KAWAN-kawan ketika senang sahaja.. nila susah hilang entah kemana ... 
 
yg popular skali .. KAWAN MAKAN KAWAN .. bile da susah .. baru nk cari kite .. kwan ape benda tuh ?? 
cukup smpai di sini saja .. sekian terima kasih .. ^_^


Saturday, 31 December 2011

today ☺

Posted by shasha at 05:44
Reactions: 
2 comments
assalamualaikum kwan2 .. korang dh tau kan hari ni hari terakhir utk 2011 .. update blog nie pun hari terakhir 2011 .. korang ade kenangan tak thun 2011 nie ? mesti ade kan .. takkan takde ... jgn tipu .. ;p dose tau .. hhehehehe .. pahit,manis segala2 nye ada ... sedih , gembira , syok .. kan kan kan ... 


brape jam lgi nk countdown ni ? dh ngantuk ... 4 jam lgi kan ... pastu menjelma lah kedatangan skolah yg tdak diundang ke majlis cuti skolah ni .. ayooo ..... malas nk turun ke skolah ..


2011 , takkan lupa semua kenangan sgala2 nye .. kecuali 25 june .. birthday shasha tuh .. hahaha .. esok mama shasha nk ajak pergi tgok wyang .. cerite apa yg best ? mesti ombak rindu kan ... ape mcm cite tu best ? sedih ? lucu ? lupekan .. 


2012 .. be good to me ehh .. no fighting with friends .. thun baru baju baru azam pun baru ..  ... upsr candidate ... <--- btul ke ape yg ku tulis ni ? ya Allah .. mudah-mudahan thun 2012 ni tiada apa2 yg berlaku ... dan berkati lah aku dan keluarga aku ... Amin y.a ... 


teringat kate mama shasha .. kalau tak dapat 5A UPSR ... JGN HARAP NK MAIN INTERNET ... WOOO cantik sangat2 kate hati shasha...kene study hard lah thun 2012 ni ... doakan shasha agar dpat 5A dlm upsr ehh .. cite cite tinggi tuh ... *tinggi ke? 


2011 .. kenangan paling2 shasha tak dpat lupe ... wktu hari last skolah tu ... sempat lgi nk gurau dgn kwan .. walaupun ada sedih wktu ceramah tu .. ayyerrr ... cubit sini cubit sana .. cocok sini cocok sna .. best2 ...wktu sesi tamat skolah mula lah .. yg nangis , berpeluk .. yg lelaki pun ade juga .. O.o ... pelikkan ... 


best la tersangat2 .... mlam ni sambut kat rumah je ... sbgai ganti ... shasha suruh mama bwa shasha pergi tgok cite ombak rindu ...heee .. tak sabar3 ... beli brg skolah dah ... tpi ,,, kasut skolah shasha yg satu tu tak muat .. org tu bgi 35 shasha perlu size 36 .. tak pandai bce agak nya ... hahahahaha .. 


dah lah ckup sampai disini  ☺☺☺ ... nk tido tak than mate ni ... okaylah .. btw , HAPPY NEW YEAR ALL .. MAY ALLAH BLESS YOU ALL .. ENJOY YOUR CELEBRATIONS ... ☻ 






assalammualaikum .. ☻

Thursday, 29 December 2011

oh tidakkk tak lama lgi nk sekolah !!!!

Posted by shasha at 04:56
Reactions: 
0 comments
assalammualaikum kwan2 .. brapa hari lgi nk skolah .. korang dh ready utk skolah ? blum ? shasha pun belum ... mcm mna ni ??? bersedia utk jumpa kwan mmg dh ready .. tapi , mata pelajaran yg pertama shasha tkut .. ala..nk cuti nk cuti nk cuti .. kalau +1 week tak juga hal .. ni 6 hari .. ayoyo ..cube ade doraemon .. kan senang ...  paling shasha benci wktu skolah .. 


a.bangun awal pgi ..
b.mengantuk dlm kelas
c.kerja rumah
d.balik akhir


adoiii .... malas nk wat perkara tu .. ayeerrr ... teacher +2 week la ... mlas nk turun ke skolah .. tapi rindu kat semua cikgu kat sna .. walaupun shasha ni nakal .. hahaha ... ALA .. NAK CUTI NAK CUTI NAK CUTI !!! *Mengamuk ni* hahaha .. oklah .. apa2 pun shasha nk cuti juga... 


salam ... (^_^)



Wednesday, 28 December 2011

kawan .. ☺

Posted by shasha at 01:51
Reactions: 
0 comments
assalammualaikum kawan2 petang ni  shasha nk cerita kisah kawan2 shasha yg lain .. nak tau ? jom kite layan nie dulu sambil minum ptg .. ^,^ 

jom jom jom kta tengok info kwan shasha yg nie ... Nur Husna Fatihah .. umur 11 thun (thun depan masuk 12 thun)yg nie slalu buat shasha sakit hati .. tapi shasha sabar je .. tak kisah apa yg dier ckp .. tu pun guraun semata-mata ... -,-" shasha tak hairan .. kadang2 shasha mlas nk lyan budak ni .. 
kalau dh takda kwan baru nk cari shasha .. 
jejak kat sini pulak ... yg nie shasha suka sangat kat dier ... suka sebagai kwan ... jgan nk fikir bukan2 hang tampar muka kamu ... hahaha takde lah .. main 2 je... ☻.. Ruzaima .. sama umur dgn Husna ... shasha hairan .. knape org panggil dier Michael Jackson .. entah llah .. smalam shasha jumpe dier ... dh lama dier tak kacau shasha .. so , shasha ckp dkat dier "hai Michael Jackson " .. dier pun ckp " awk lgi .. cer awak pergi atas pentas sna .. so , shasha pergi lah .. dier pun ckp .. "hai kucing sesat atas pentas " shasha hanya mampu ketawa .. haahhaha 

kat sini pulak .. yg nie kwan lame shasha dri tahun 1 ... Laaa teringat kenangan dulu ..  mase shasha dh habis kelas J-QAF .. mama shasha bawa bekal untuk shasha , mama shasha suap kan nasi kat kwan shasha .. teringat mase tu .. ='( .. Floria Amira yg nie lah ... skarang nie dh tak rapat lgi .. tak tahu lah .. mcm mna bleh tak rapat ? kadang je kmi bertegur .. hmmm .... 

ALAMAK JATUH KAT SINI PULAK ... hahaha .. yg nie peminat  Domo .. comel sangat ke domo tuh ? urrmmm .. lupakan je tentang domo tuh .. Nur Fazlin yg nie lah .. shasha tak rapat sangat dgn dier .. sbb .. susah nk ckp ..keadaan semua nya dh berubah .. ='(  kadang2 dier ni sakitkan hati shasha .. shasha tak ambil kisah pun ... malas nk lyan dier ni .. (kadang-kadang je ) 

hurrmmmm ... okaylah cukup sampai disini .. ☺ 

I LOVE MY FRIENDS ..

Saturday, 24 December 2011

azam 2012 ...

Posted by shasha at 20:36
Reactions: 
2 comments
assamlamualaikum kawan2 ... tengah hari nie shasha nk cerita kan azam shasha thun depan nk tahu apa ? jomm ...

 azam shasha thun 2012 nie nk berubah .. thun depan nie shasha dh berumur 12 .. exam thun depan ... 1st semester shasha nk dpt 2A 3B , 2nd semester 3A 2B , 3rd semester 4A 1B , semester 4th 5A .. tu yg shasha nk ... straight A .. hahaha .. anggan 2 shasha je tu ... 
 
 nk dapat 5A sbb apa ? nk target dslr huhu .. dlm mimpi je dpat .. harap2 mama dpt tunaikan impian shasha .. nk sangat dslr tu ... hmmm ... ok .. tu je lah y shasha post kan hari ni ..



waalaikumsalam .. (^_^)

Friday, 23 December 2011

♥ 4 best friend forever ♥

Posted by shasha at 19:47
Reactions: 
0 comments
                                                             assalamualaikum dan selamat pgi ..


pgi nie shasha nak cerita kisah kwan shasha & shasha sendiri .. layann ... jom kita bermula dri Nurul Aishah .. kwan rapat shasha nie ... slalu je gaduh .. 2 3 hari pastu baik baik semula .. bak kata kwan shasha yg sorang tu .. "mcam kucing dan anjing .. " kadang-kadang wktu mengenakan org shasha dan aishah bersepakat ... hahaha .. --,--" hari - hari nak kenakan org tu yg cantik .. terbaikk .. tiap - tiap hari kene mrah dgn guru sebab nakal dlm kelas ... kerja rumah yg cikgu bagi ... bukannya siap di rumah .. TAPI , siapkan di sekolah ... cantikkk .. walaupun shasha dgn aishah slalu gaduh .. tetap sporting ..

jom kite jejak kat sini pulak .. kwan shasha nie comey sangat .. nk tengok pic dier ? nantii .. kite cerita kan nie dulu .. Nur Athirah Irdina .. yg nie lah .. comey sangat2 ,.. banyak peminat woo .... sebilangan guru pown suka kat dier .. sebagai anak murid lah .. ^_^ .. tiap2 hari dah buli dier ,.. sorry athirah .. budak budak lelaki kat kelas kmi slalu je kacau dier .. ambil pencil box dier lah . alalala ... comey tau wktu dier marah ... kalau shasha dgn Athirah nie kadang kadang je gaduh ... kadang 2 kami nie bila cikgu dah tak da dlm kelas .. menyanyi ... walaupun suara kmi tak sedap ... hmmm ... ape ape pown .. shasha dah anggap dier nie adik shasha ... huhu miss her .. 

<----- comey kan .. ^_^






manusia nie pulak ....  yg nie .. boleh lah .. comey sikit .. ratu gedik kate Aishah .. hahahaha ,,, hati - hati sikit ... klau minte belanja nie boleh tahan ... kalau kwan kwan yg lain tak hadir sperti athirah dgn aishah ... yg nie je aku harap ... fuhh .. pergi kantin skolah nie aku slalu bwak bekalan .. kami sama2 kongsi lah .. walaupun sedap tak sedap .. kene cuba dulu kan ... hmmm .. makanan si hasya nie boleh tahan ... burger lah , ayam goreng , nasi lemak , hot dog dan lain2 ... sedappp .... klau wktu cikgu suruh buat kerja sendiri kmi berkumpul kat 2 meja ... pastu cerita lah pasal facebook , lelaki .. hrrr .. pening kepala kalau nk berceita dgn dier nie .. boleh tahan lah .. 

akhirnya ... shasha pulak ... org nie pengacau 6ber 1 lah .. fuhh .. bleh tahan lah ... hampir tiap2 hari kene mrah oleh guru ... potong barisan kat kantin hahahaha,,,best lah ... yg nie 1st blog shasha .. sbb tu tak penuh lagi ..sorry blog shasha tak cantik ... btw .. korang follow blog shasha erkk ... blog shasha tak cantik sangat .. baru nk belajar ,, :) hihihi ... oklah ... cukup sampai disini .. ingat erkk follow shasha .. :)

wasalam .. (^_^)

Thursday, 22 December 2011

birthday wishlist ♥

Posted by shasha at 23:51
Reactions: 
0 comments
Wishlist











Saturday, 18 February 2012

Apa itu kawan?

Posted by shasha at 02:09 0 comments
Assalammualaikum and slamat petang .. ☻ KAWAN .. whats more importantly about friends??apakah mksud sebenar kawan ?? +type of friends .. 

maksud kawan menurut "dewan bahasa pustaka" menerangkan kawan sinonim dengan perkataan sahabat,rakan,teman dan kenalan...maksudnya mereka yang kta kenali antara satu sama lain...lau dlm b.ingerisnya pula perkataan friend bermaksud one attached to another by affection or esteem..a person you know well and like a lot , but who is usually not a member of your family and a person with whom one has a bond of mutual affection,typically one exclusive of sexual or family relations ..

jenis kawan2 ..

KAWAN-maksudnya kawan biasa mungkin pelawat yang singgah dan add friend dalam facebook .. 

KAWAN BAIK-maksudnya kawan yg bukan sahaja add facebook friends,dia juga tweet kita dlm tweeter..

KAWAN RAPAT-maksudnya kawan yang bukan sahaja yg add dlm facebook,mungkin dia adalah kawan sekelas kamu ...

KAWAN RAPAT GILER ATAU DIKENALI SEBAGAI BFF-kawan ni bukan sahaja add dalam facebook ... sama tempat kerja , sekolah ataupun memang dah lma kawan ...dari kecil lgi..

kawan2 yg x berape best ,, 

KAWAN MAYA-berkawan hanya di alam maya but not in reality...contohnya berkwan di FB ttp di luar nak senym x moo ... 

KAWAN MAKAN KAWAN-kawan ketika senang sahaja.. nila susah hilang entah kemana ... 
 
yg popular skali .. KAWAN MAKAN KAWAN .. bile da susah .. baru nk cari kite .. kwan ape benda tuh ?? 
cukup smpai di sini saja .. sekian terima kasih .. ^_^


Saturday, 31 December 2011

today ☺

Posted by shasha at 05:44 2 comments
assalamualaikum kwan2 .. korang dh tau kan hari ni hari terakhir utk 2011 .. update blog nie pun hari terakhir 2011 .. korang ade kenangan tak thun 2011 nie ? mesti ade kan .. takkan takde ... jgn tipu .. ;p dose tau .. hhehehehe .. pahit,manis segala2 nye ada ... sedih , gembira , syok .. kan kan kan ... 


brape jam lgi nk countdown ni ? dh ngantuk ... 4 jam lgi kan ... pastu menjelma lah kedatangan skolah yg tdak diundang ke majlis cuti skolah ni .. ayooo ..... malas nk turun ke skolah ..


2011 , takkan lupa semua kenangan sgala2 nye .. kecuali 25 june .. birthday shasha tuh .. hahaha .. esok mama shasha nk ajak pergi tgok wyang .. cerite apa yg best ? mesti ombak rindu kan ... ape mcm cite tu best ? sedih ? lucu ? lupekan .. 


2012 .. be good to me ehh .. no fighting with friends .. thun baru baju baru azam pun baru ..  ... upsr candidate ... <--- btul ke ape yg ku tulis ni ? ya Allah .. mudah-mudahan thun 2012 ni tiada apa2 yg berlaku ... dan berkati lah aku dan keluarga aku ... Amin y.a ... 


teringat kate mama shasha .. kalau tak dapat 5A UPSR ... JGN HARAP NK MAIN INTERNET ... WOOO cantik sangat2 kate hati shasha...kene study hard lah thun 2012 ni ... doakan shasha agar dpat 5A dlm upsr ehh .. cite cite tinggi tuh ... *tinggi ke? 


2011 .. kenangan paling2 shasha tak dpat lupe ... wktu hari last skolah tu ... sempat lgi nk gurau dgn kwan .. walaupun ada sedih wktu ceramah tu .. ayyerrr ... cubit sini cubit sana .. cocok sini cocok sna .. best2 ...wktu sesi tamat skolah mula lah .. yg nangis , berpeluk .. yg lelaki pun ade juga .. O.o ... pelikkan ... 


best la tersangat2 .... mlam ni sambut kat rumah je ... sbgai ganti ... shasha suruh mama bwa shasha pergi tgok cite ombak rindu ...heee .. tak sabar3 ... beli brg skolah dah ... tpi ,,, kasut skolah shasha yg satu tu tak muat .. org tu bgi 35 shasha perlu size 36 .. tak pandai bce agak nya ... hahahahaha .. 


dah lah ckup sampai disini  ☺☺☺ ... nk tido tak than mate ni ... okaylah .. btw , HAPPY NEW YEAR ALL .. MAY ALLAH BLESS YOU ALL .. ENJOY YOUR CELEBRATIONS ... ☻ 






assalammualaikum .. ☻

Thursday, 29 December 2011

oh tidakkk tak lama lgi nk sekolah !!!!

Posted by shasha at 04:56 0 comments
assalammualaikum kwan2 .. brapa hari lgi nk skolah .. korang dh ready utk skolah ? blum ? shasha pun belum ... mcm mna ni ??? bersedia utk jumpa kwan mmg dh ready .. tapi , mata pelajaran yg pertama shasha tkut .. ala..nk cuti nk cuti nk cuti .. kalau +1 week tak juga hal .. ni 6 hari .. ayoyo ..cube ade doraemon .. kan senang ...  paling shasha benci wktu skolah .. 


a.bangun awal pgi ..
b.mengantuk dlm kelas
c.kerja rumah
d.balik akhir


adoiii .... malas nk wat perkara tu .. ayeerrr ... teacher +2 week la ... mlas nk turun ke skolah .. tapi rindu kat semua cikgu kat sna .. walaupun shasha ni nakal .. hahaha ... ALA .. NAK CUTI NAK CUTI NAK CUTI !!! *Mengamuk ni* hahaha .. oklah .. apa2 pun shasha nk cuti juga... 


salam ... (^_^)



Wednesday, 28 December 2011

kawan .. ☺

Posted by shasha at 01:51 0 comments
assalammualaikum kawan2 petang ni  shasha nk cerita kisah kawan2 shasha yg lain .. nak tau ? jom kite layan nie dulu sambil minum ptg .. ^,^ 

jom jom jom kta tengok info kwan shasha yg nie ... Nur Husna Fatihah .. umur 11 thun (thun depan masuk 12 thun)yg nie slalu buat shasha sakit hati .. tapi shasha sabar je .. tak kisah apa yg dier ckp .. tu pun guraun semata-mata ... -,-" shasha tak hairan .. kadang2 shasha mlas nk lyan budak ni .. 
kalau dh takda kwan baru nk cari shasha .. 
jejak kat sini pulak ... yg nie shasha suka sangat kat dier ... suka sebagai kwan ... jgan nk fikir bukan2 hang tampar muka kamu ... hahaha takde lah .. main 2 je... ☻.. Ruzaima .. sama umur dgn Husna ... shasha hairan .. knape org panggil dier Michael Jackson .. entah llah .. smalam shasha jumpe dier ... dh lama dier tak kacau shasha .. so , shasha ckp dkat dier "hai Michael Jackson " .. dier pun ckp " awk lgi .. cer awak pergi atas pentas sna .. so , shasha pergi lah .. dier pun ckp .. "hai kucing sesat atas pentas " shasha hanya mampu ketawa .. haahhaha 

kat sini pulak .. yg nie kwan lame shasha dri tahun 1 ... Laaa teringat kenangan dulu ..  mase shasha dh habis kelas J-QAF .. mama shasha bawa bekal untuk shasha , mama shasha suap kan nasi kat kwan shasha .. teringat mase tu .. ='( .. Floria Amira yg nie lah ... skarang nie dh tak rapat lgi .. tak tahu lah .. mcm mna bleh tak rapat ? kadang je kmi bertegur .. hmmm .... 

ALAMAK JATUH KAT SINI PULAK ... hahaha .. yg nie peminat  Domo .. comel sangat ke domo tuh ? urrmmm .. lupakan je tentang domo tuh .. Nur Fazlin yg nie lah .. shasha tak rapat sangat dgn dier .. sbb .. susah nk ckp ..keadaan semua nya dh berubah .. ='(  kadang2 dier ni sakitkan hati shasha .. shasha tak ambil kisah pun ... malas nk lyan dier ni .. (kadang-kadang je ) 

hurrmmmm ... okaylah cukup sampai disini .. ☺ 

I LOVE MY FRIENDS ..

Saturday, 24 December 2011

azam 2012 ...

Posted by shasha at 20:36 2 comments
assamlamualaikum kawan2 ... tengah hari nie shasha nk cerita kan azam shasha thun depan nk tahu apa ? jomm ...

 azam shasha thun 2012 nie nk berubah .. thun depan nie shasha dh berumur 12 .. exam thun depan ... 1st semester shasha nk dpt 2A 3B , 2nd semester 3A 2B , 3rd semester 4A 1B , semester 4th 5A .. tu yg shasha nk ... straight A .. hahaha .. anggan 2 shasha je tu ... 
 
 nk dapat 5A sbb apa ? nk target dslr huhu .. dlm mimpi je dpat .. harap2 mama dpt tunaikan impian shasha .. nk sangat dslr tu ... hmmm ... ok .. tu je lah y shasha post kan hari ni ..



waalaikumsalam .. (^_^)

Friday, 23 December 2011

♥ 4 best friend forever ♥

Posted by shasha at 19:47 0 comments
                                                             assalamualaikum dan selamat pgi ..


pgi nie shasha nak cerita kisah kwan shasha & shasha sendiri .. layann ... jom kita bermula dri Nurul Aishah .. kwan rapat shasha nie ... slalu je gaduh .. 2 3 hari pastu baik baik semula .. bak kata kwan shasha yg sorang tu .. "mcam kucing dan anjing .. " kadang-kadang wktu mengenakan org shasha dan aishah bersepakat ... hahaha .. --,--" hari - hari nak kenakan org tu yg cantik .. terbaikk .. tiap - tiap hari kene mrah dgn guru sebab nakal dlm kelas ... kerja rumah yg cikgu bagi ... bukannya siap di rumah .. TAPI , siapkan di sekolah ... cantikkk .. walaupun shasha dgn aishah slalu gaduh .. tetap sporting ..

jom kite jejak kat sini pulak .. kwan shasha nie comey sangat .. nk tengok pic dier ? nantii .. kite cerita kan nie dulu .. Nur Athirah Irdina .. yg nie lah .. comey sangat2 ,.. banyak peminat woo .... sebilangan guru pown suka kat dier .. sebagai anak murid lah .. ^_^ .. tiap2 hari dah buli dier ,.. sorry athirah .. budak budak lelaki kat kelas kmi slalu je kacau dier .. ambil pencil box dier lah . alalala ... comey tau wktu dier marah ... kalau shasha dgn Athirah nie kadang kadang je gaduh ... kadang 2 kami nie bila cikgu dah tak da dlm kelas .. menyanyi ... walaupun suara kmi tak sedap ... hmmm ... ape ape pown .. shasha dah anggap dier nie adik shasha ... huhu miss her .. 

<----- comey kan .. ^_^






manusia nie pulak ....  yg nie .. boleh lah .. comey sikit .. ratu gedik kate Aishah .. hahahaha ,,, hati - hati sikit ... klau minte belanja nie boleh tahan ... kalau kwan kwan yg lain tak hadir sperti athirah dgn aishah ... yg nie je aku harap ... fuhh .. pergi kantin skolah nie aku slalu bwak bekalan .. kami sama2 kongsi lah .. walaupun sedap tak sedap .. kene cuba dulu kan ... hmmm .. makanan si hasya nie boleh tahan ... burger lah , ayam goreng , nasi lemak , hot dog dan lain2 ... sedappp .... klau wktu cikgu suruh buat kerja sendiri kmi berkumpul kat 2 meja ... pastu cerita lah pasal facebook , lelaki .. hrrr .. pening kepala kalau nk berceita dgn dier nie .. boleh tahan lah .. 

akhirnya ... shasha pulak ... org nie pengacau 6ber 1 lah .. fuhh .. bleh tahan lah ... hampir tiap2 hari kene mrah oleh guru ... potong barisan kat kantin hahahaha,,,best lah ... yg nie 1st blog shasha .. sbb tu tak penuh lagi ..sorry blog shasha tak cantik ... btw .. korang follow blog shasha erkk ... blog shasha tak cantik sangat .. baru nk belajar ,, :) hihihi ... oklah ... cukup sampai disini .. ingat erkk follow shasha .. :)

wasalam .. (^_^)

Thursday, 22 December 2011

birthday wishlist ♥

Posted by shasha at 23:51 0 comments
Wishlist











 

♫shasha's blogger♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea