Saturday, 31 December 2011

today ☺

Posted by shasha at 05:44
Reactions: 
assalamualaikum kwan2 .. korang dh tau kan hari ni hari terakhir utk 2011 .. update blog nie pun hari terakhir 2011 .. korang ade kenangan tak thun 2011 nie ? mesti ade kan .. takkan takde ... jgn tipu .. ;p dose tau .. hhehehehe .. pahit,manis segala2 nye ada ... sedih , gembira , syok .. kan kan kan ... 


brape jam lgi nk countdown ni ? dh ngantuk ... 4 jam lgi kan ... pastu menjelma lah kedatangan skolah yg tdak diundang ke majlis cuti skolah ni .. ayooo ..... malas nk turun ke skolah ..


2011 , takkan lupa semua kenangan sgala2 nye .. kecuali 25 june .. birthday shasha tuh .. hahaha .. esok mama shasha nk ajak pergi tgok wyang .. cerite apa yg best ? mesti ombak rindu kan ... ape mcm cite tu best ? sedih ? lucu ? lupekan .. 


2012 .. be good to me ehh .. no fighting with friends .. thun baru baju baru azam pun baru ..  ... upsr candidate ... <--- btul ke ape yg ku tulis ni ? ya Allah .. mudah-mudahan thun 2012 ni tiada apa2 yg berlaku ... dan berkati lah aku dan keluarga aku ... Amin y.a ... 


teringat kate mama shasha .. kalau tak dapat 5A UPSR ... JGN HARAP NK MAIN INTERNET ... WOOO cantik sangat2 kate hati shasha...kene study hard lah thun 2012 ni ... doakan shasha agar dpat 5A dlm upsr ehh .. cite cite tinggi tuh ... *tinggi ke? 


2011 .. kenangan paling2 shasha tak dpat lupe ... wktu hari last skolah tu ... sempat lgi nk gurau dgn kwan .. walaupun ada sedih wktu ceramah tu .. ayyerrr ... cubit sini cubit sana .. cocok sini cocok sna .. best2 ...wktu sesi tamat skolah mula lah .. yg nangis , berpeluk .. yg lelaki pun ade juga .. O.o ... pelikkan ... 


best la tersangat2 .... mlam ni sambut kat rumah je ... sbgai ganti ... shasha suruh mama bwa shasha pergi tgok cite ombak rindu ...heee .. tak sabar3 ... beli brg skolah dah ... tpi ,,, kasut skolah shasha yg satu tu tak muat .. org tu bgi 35 shasha perlu size 36 .. tak pandai bce agak nya ... hahahahaha .. 


dah lah ckup sampai disini  ☺☺☺ ... nk tido tak than mate ni ... okaylah .. btw , HAPPY NEW YEAR ALL .. MAY ALLAH BLESS YOU ALL .. ENJOY YOUR CELEBRATIONS ... ☻ 






assalammualaikum .. ☻

2 comments:

Wan_hazel said...

slide float shout..http://wanhazel.blogspot.com/2011/08/tutorial-slide-shoutbox-icon-swap-edisi.html

shasha said...

tq Wan_hazel

Post a Comment

Saturday, 31 December 2011

today ☺

Posted by shasha at 05:44
assalamualaikum kwan2 .. korang dh tau kan hari ni hari terakhir utk 2011 .. update blog nie pun hari terakhir 2011 .. korang ade kenangan tak thun 2011 nie ? mesti ade kan .. takkan takde ... jgn tipu .. ;p dose tau .. hhehehehe .. pahit,manis segala2 nye ada ... sedih , gembira , syok .. kan kan kan ... 


brape jam lgi nk countdown ni ? dh ngantuk ... 4 jam lgi kan ... pastu menjelma lah kedatangan skolah yg tdak diundang ke majlis cuti skolah ni .. ayooo ..... malas nk turun ke skolah ..


2011 , takkan lupa semua kenangan sgala2 nye .. kecuali 25 june .. birthday shasha tuh .. hahaha .. esok mama shasha nk ajak pergi tgok wyang .. cerite apa yg best ? mesti ombak rindu kan ... ape mcm cite tu best ? sedih ? lucu ? lupekan .. 


2012 .. be good to me ehh .. no fighting with friends .. thun baru baju baru azam pun baru ..  ... upsr candidate ... <--- btul ke ape yg ku tulis ni ? ya Allah .. mudah-mudahan thun 2012 ni tiada apa2 yg berlaku ... dan berkati lah aku dan keluarga aku ... Amin y.a ... 


teringat kate mama shasha .. kalau tak dapat 5A UPSR ... JGN HARAP NK MAIN INTERNET ... WOOO cantik sangat2 kate hati shasha...kene study hard lah thun 2012 ni ... doakan shasha agar dpat 5A dlm upsr ehh .. cite cite tinggi tuh ... *tinggi ke? 


2011 .. kenangan paling2 shasha tak dpat lupe ... wktu hari last skolah tu ... sempat lgi nk gurau dgn kwan .. walaupun ada sedih wktu ceramah tu .. ayyerrr ... cubit sini cubit sana .. cocok sini cocok sna .. best2 ...wktu sesi tamat skolah mula lah .. yg nangis , berpeluk .. yg lelaki pun ade juga .. O.o ... pelikkan ... 


best la tersangat2 .... mlam ni sambut kat rumah je ... sbgai ganti ... shasha suruh mama bwa shasha pergi tgok cite ombak rindu ...heee .. tak sabar3 ... beli brg skolah dah ... tpi ,,, kasut skolah shasha yg satu tu tak muat .. org tu bgi 35 shasha perlu size 36 .. tak pandai bce agak nya ... hahahahaha .. 


dah lah ckup sampai disini  ☺☺☺ ... nk tido tak than mate ni ... okaylah .. btw , HAPPY NEW YEAR ALL .. MAY ALLAH BLESS YOU ALL .. ENJOY YOUR CELEBRATIONS ... ☻ 






assalammualaikum .. ☻

2 comments on "today ☺"

Wan_hazel on 2 January 2012 at 06:06 said...

slide float shout..http://wanhazel.blogspot.com/2011/08/tutorial-slide-shoutbox-icon-swap-edisi.html

shasha on 19 February 2012 at 22:28 said...

tq Wan_hazel

Post a Comment

 

♫shasha's blogger♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea